Voorkant Noorderplantsoen Buurtkrant Elles Veldhuis

Zomerkrant 2022

Voorkant Noorderplantsoen Buurtkrant Elles VeldhuisDe zomerkrant staat weer boordevol interessante artikelen. Veel aandacht voor het Noorderplantsoen. “Is het plantsoen nog te redden?” vraagt parkcommissie lid (en redactielid) Léon Dirrix zich af. Lees zijn artikel op pagina 7 en 8.

In de kunst van het maken aandacht voor Buenaparte, een creatief communicatiebureau uit de buurt. Tanja de haan ging bij hun langs. Buenaparte is ook betrokken bij het initiatief “Happy Plantsoen, Together Doen”

Ditmaal een leuke puzzel met vragen uit de buurt. De smakelijke prijs is een lunch voor twee personen inclusief twee drankjes bij eetcafé Lambik. Deze puzzel is gemaakt door Bart Jongeling. Bij hem kan geklaagd worden als de vragen te moeilijk zijn 😉 Meer over de heropening en nieuwe eigenaar van Lambik op pagina 15, een interview van Alfons Pot.

Elles Veldhuis, ons afzwaaiend redactielid en vormgever van de buurtkrant sinds herfst 2015, is aan het woord op pagina 4. Zij geeft het stokje na 7 jaar (!) door aan Maren Bos. 

Klik hier voor de webversie van de buurtkrant


Geplaatst

in

,