50m bad vanaf overkant brug

Openluchtzwembad De Papiermolen eerder open

50m bad vanaf overkant brugDit seizoen gaan we de Papiermolen een maand eerder openen. De planning is dat je vanaf donderdag 1 april weer kunt komen zwemmen in het mooiste openluchtbad van Nederland. De afgelopen periode waren de mogelijkheden om te zwemmen in de gemeentelijk zwembaden een stuk minder door de coronamaatregelen. Nu zijn de zwembaden al weer geruime tijd gesloten door de lockdown. Met het eerder openen van de Papiermolen willen we meer mensen de mogelijkheid bieden om te komen zwemmen.

Hiermee komen wij onze inwoners tegemoet omdat wij ook de vraag kregen om eerder te kunnen zwemmen in de Papiermolen. Daarbij is er een trend zichtbaar dat steeds meer mensen langer buiten zwemmen, zelfs in de winter. We zijn natuurlijk nog wel afhankelijk wat de geldende coronamaatregelen op 1 april zijn. Maar een buitenbad kan eerder open dan een binnenbad, omdat buitensporten eerder toegestaan zijn dan binnensporten.

We hopen dat de lockdown in april is afgelopen en dat de maatregelen voor sporten soepeler zijn. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat de Papiermolen op 1 april klaar is zodat we dan alle zwemmers voor een frisse duik kunnen ontvangen.

Bron: de Papiermolen
Foto: de Papiermolen


Geplaatst

in