boomspiegel

Kabels & leidingen: Plantsoenstraat en Louise Henriƫttestraat ook wensenlijstjes ?

boomspiegelEen aantal buurtgenoten van de straten waar momenteel de kabel- & leidingwerkzaamheden worden uitgevoerd hebben een wensenlijstje ingediend voor wat extraā€™s in hun straat. Wensen die na de werkzaamheden en indien haalbaar hopelijk worden uitgevoerd. Daarvoor is al eerder een oproep gedaan. Het gaat om kleine dingen, zoals het op de een of andere manier omheinen en beplanten van boomspiegels (mini-tuintje rond de boom), het vervangen en/of aanleggen van geveltuinen (klein strookje tuin langs je gevel), het anders invullen van een huidig kinderspeelplek, het plaatsen van een bankje op een plek waar dat zou kunnen, een bankje rond een boom, etc. N.a.v. een oproep hebben de meeste straten – via een van de bewoners – een lijstje aan de contactpersoon van de gemeente gestuurd.

Van de Plantsoenstraat en de Louise HenriĆ«ttestraat is niet bekend of er wensen zijn. Er is in ieder geval geen lijstje en contactpersoon bekend. Indien jullie toch nog iets wensen, is het handig dat iemand zich zo spoedig mogelijk meldt. Stuur dan een bericht met de wensen naar Anna Bloem anna.bloem@groningen.nl van de gemeente. Of meld dat je ze z.s.m. gaat inventariseren. Voor de duidelijkheid: het gaat dus niet om individuele ideeĆ«n. Het is de bedoeling dat het wensen zijn van meerdere straatbewoners. De gemeente gaat binnenkort contact opnemen met de contactpersonen van de straten.

En ter info: samen met een buurtbewoner die daar opmerkingen over heeft gemaakt, gaan medewerkers van de gemeente de verkeerssituatie bekijken in de straten waar wordt gewerkt.

Peter Roelfsema, Gerard van de Poll en Carla Veldhuis


Geplaatst

in