Enkele impressies van de nieuwjaarsborrel

Een volle Bres, gezellige sfeer en een spannende quiz, die traditioneel de boel op de kop zet als teams gevormd moeten worden. Bij binnenkomst krijgt iedereen een kwartetkaart. Op het moment dat de quiz start, moet iedereen de andere drie personen met dezelfde kwartetkaart opzoeken. Een hilarisch heen en weer bewegen ontstaat dat na een minuut of 10 tot bedaren komt als iedereen diep verzonken met elkaar in overleg is over de antwoorden op de moeilijke vragen die op papier staan. Hulde voor de samenstellers van de quiz van dit jaar: Ans Meiners en Marrit Tichelaar. Uiteindelijk hebben twee teams gewonnen. Zij zullen de quiz tijdens de nieuwjaarsborrel in 2024 moeten organiseren. 

Voorzitter Gerard van de Poll heeft daarvoor kort de aanwezigen welkom geheten, toegesproken en geproost op een mooi en gezond 2023. Ook heeft hij zijn dank namens het bestuur uitgesproken voor de bijdrage die Han Dekker jarenlang gegeven heeft als bestuurslid van de Buurtvereniging. Han, ‘het geweten’ van het bestuur zoals Gerard zijn bijdrage beschreef, is afgelopen najaar gestopt met zijn werkzaamheden. Zijn functie is inmiddels ingevuld door Sietze Jan Boer. 

Nieuwjaarsborrel 2023 02

Ans Meiners en Marrit Tichelaar die de quiz verzorgd hebben. 

Uiteraard zeggen we ook dank aan Marjo en Maleen van de Bres die ons fantastische verzorgd hebben, voor de hapjes van cafetaria Kerklaan.  Graag tot zondag 7 januari 2024, zelfde tijd, zelfde plaats!!


Geplaatst

in